8-weekse Mindfulness Training start maandagavond 4 november en dinsdagochtend 5 november

Maandagavond 4 november van 19.30 – 21.30 uur

De trainingsdata zijn:

4, 11, 18 en 25 november

2, 9 en 16 december

6 januari

Dinsdagochtend 5 november van 10.00 – 12.00 uur

De trainingsdata zijn:

5, 12, 19 en 26 november

3, 10 en 17 december

7 januari

De trainingen bestaan uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Tijdens schoolvakanties is er geen training.

Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je, samen met een groep van maximaal 8 deelnemers, jouw mogelijkheden om bewuster en gemakkelijker in het dagelijks leven te staan.

Tijdens het eerste deel van de training ga je met behulp van ervarings- en aandachtsoefeningen ervaren hoe je op diverse manieren veel bewuster kunt worden van jezelf en van je automatische gewoontes en gedachten. Het tweede deel van de training ga je met behulp van cognitieve technieken, meer helpende  keuzes ervaren, waardoor je gemakkelijker om kunt leren gaan met ongemak, stress, moeilijke zaken enz.

Thuis mindful oefenen, betekent elke dag een moment voor jezelf. Actief investeren in jezelf door de tijdens de training aangeleerde vaardigheden in je leven te integreren. Bewust en met aandacht leven vraagt simpelweg om dagelijkse oefening.

Je krijgt bij de training een werkboek waarin behandelde stof nader wordt uitgelegd. Er zijn audiotracks beschikbaar met instructies en direct toepasbare tools voor thuis en op je werk.

Het is een trainingsvorm waarmee je zelf onafhankelijk met zelfmanagement aan de slag kan en gaat door ontwikkelen in jezelf. Een mooie investering die veel opbrengt.

De kosten voor de training inclusief werkboek zijn 295 euro en wordt bij inschrijving voldaan.

De trainingen vinden plaats in onze trainingsruimte in Asten

Vragen of interesse?

Mail ons: info@anders-ontmoeten.nl
Maar bellen kan natuurlijk ook: 06 34923912