Groepen

Sinds 1990 zetten wij ons met passie in voor het organiseren van mindfulness trainingen, workshops en groepsactiviteiten, zowel voor de particuliere- als zakelijke sector. Gezond leven en werken, innerlgroei, levensenergie en ontspanning zijn terugkerende thema’s.

’Bewust zijn van wat je zaait en oogst’

Weekenden

Vier keer per jaar bieden we weekenden voor groepen aan. Het doel is elkaar en jezelf ontmoeten op een ‘andere’ manier. Rondom het vuur ontmoeten we elkaar. Meditatief en of creatief, voedende ontspanning, samen eten, met humor, respect en integriteit rondom het vuur, soms binnen en soms buiten. Energie vinden en maken om jezelf fijner te voelen. In de eenvoud toont zich de meester in jou en mij.

Themabijeenkomsten

Wij bieden door het jaar heen interessante thema’s aan. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn samengestelde gezinnen, opvoeding, omgaan met je puber, geaardheid, coming out, stiltedagen, schrijven, enz.

‘Handen en voeten geven aan een thema’.

Groepsactiviteiten

Diverse activiteiten die terug te vinden zijn onder het kopje Workshops zijn ook heel geschikt voor groepsuitjes waarbij te denken is aan bijvoorbeeld een groep vrienden of vriendinnen, collega’s of een vrijgezellenfeest (lachworkshop).