Workshops

Zentangle
  Zentangle Leuke creatieve ontspannen bezigheid. Wij geven workshops ZENTANGLE tekenen voor BEGINNERS.  Iedereen kan het!  Zentangle is het tekenen van repeterende patroontjes op een oppervlak van ca 9 bij 9 cm. De patroontjes krijg je stap voor stap aangereikt. Je wordt er kalm van, ontspannen, creatief, iedereen kan het én je hebt als resultaat lees meer
Lachworkshop

Lachen met een gecertificeerde Laughter Yogaleader. Lachen is een serieuze zaak omdat het ons zo goed doet.

lees meer
Moodboard of Vision maken

Visueel maken van je doelen, je studiekeuze, je verlangens, je dromen, je ‘zijn’ Door middel van het intuïtief op zoek gaan naar plaatjes, teksten enz. zal duidelijker worden wat er in je onderbewustzijn speelt, waarmee je een stuk bewustwording creëert op het moodboard.

lees meer
Mandala tekenen

Mandala tekenen en kleuren heeft een helend ontspannend effect en ruimte voor vrijheid in creatieve vorm. Het tekenen en kleuren binnen het kader van de cirkel laat jezelf een afspiegeling zien van het moment waarop je het maakt en beleeft.

lees meer
Energie bijeenkomst

De bijeenkomsten zijn gebaseerd op de reikiprincipes. Tijdens een energie bijeenkomst bieden we in groepsverband de mogelijkheid om in een fijne sfeer vanuit het thema levensenergie samen te zijn.

lees meer
Mentale fitness

Mentale fitness is een combinatie van energiemanagement en mindfulness. In de workshop mentale fitness leer je te focussen op het bewust worden van hoe je jouw levensenergie op dit moment besteedt, blokkeert of weg laat lekken.

lees meer
Transformatiespel

Het transformatiespel laat je, jouw antwoorden vinden op actuele levensvragen. Met behulp van het levenspad dat je bewandelt op het spelbord, met bijpassende kaartjes, vragen en opdrachten krijg je inzichten.

lees meer