Over Anders Ontmoeten

Sinds 1990 zetten wij ons met passie in voor het organiseren van mindfulness trainingen, workshops en groepsactiviteiten, zowel voor de particuliere- als zakelijke sector. Gezond leven en werken, innerlijke groei, levensenergie en ontspanning zijn terugkerende thema’s.

’Bewust zijn van wat je zaait en oogst’

Anders

‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Op weg gaan ‘anders’ dan hoe je het deed, verrassend vernieuwend.  Herontdekken wat er in de alledaagse eenvoud al aanwezig is en dat ook gebruiken om beter met fijne en minder fijne ervaringen om te kunnen gaan.

Ontmoeten

Connectie in ‘real life’. Terwijl de wereld aan onze vingertoppen hangt, blijft het essentieel om vanuit compassie onszelf en elkaar echt te zien en te horen. Vanuit het hart leven en werken.

Bekijk de mogelijkheden van Anders Ontmoeten

Mindfulness

Mindfulness is een training om de aandacht te richten op wat er zich hier en op dit moment voordoet. Daar zijn waar je bent, met onverdeelde aandacht. Mindfulness is niet zweverig en geen therapie maar biedt je juist praktische handvatten die je direct in je leven kunt integreren.

Zentangle

Zentangle is meditatief tekenen. Dit is bedacht door Maria Thomas en Rick Roberts en wordt over de hele wereld gegeven. Bij het zentangle tekenen gebruik je een vierkant kaartje van ongeveer 9 x 9 cm. Je tekent repeterende patronen (tangles). Een Zentangle wordt getekend met zwart op wit of wit op zwart.

Energiemanagement

Door energiemanagement of reiki wordt je bewust hoe je met je levensenergie omgaat. Dit leer je in een aantal stappen. Stap één richt zich op het leren waar levensenergie voor bestemd is en hoe we er in ons gedachtenpatroon mee omgaan.

Workshops

Diverse verschillende workshops worden gegeven door Ankie.

Groepsactiviteit

Diverse leuke groepsactiviteiten worden gegeven door Ankie

Zakelijk

Anders ontmoeten voor de zakelijke markt. Minder stress? Kom naar Anders Ontmoeten