Lachworkshop

Lachen met een gecertificeerde Laughter Yogaleader. Lachen is een serieuze zaak omdat het ons zo goed doet. Het is alleen al lachwekkend om een lachsessie te beginnen? Het werkt aanstekelijk en is leuk in de klas, tijdens een uitstapje, het begin van een vrijgezellenfeestje, familiedag of een wekelijkse groep. Lachen verbroedert.

Lachmeditatie is ontwikkeld door Madan Kataria (arts/cardioloog) uit India. Lachen haalt je uit je hoofd zorgt voor een goede doorbloeding en ademhaling het versterkt ons immuunsysteem. Onderzoekers hebben ontdekt, dat vrolijke mensen gezonder zijn dan piekeraars. Mensen die veel lachen hebben een beter immuunsysteem en zijn daardoor minder vatbaar voor infecties. De  hersenen produceren tijdens het lachen het ‘gelukshormoon’ endorfine. Endorfine heeft een kalmerend maar ook pijnstillend effect.

Mensen die uit een lachworkshop komen, ervaren vaak opluchting, bevrijding en meer energie.

Tijdens de workshop is er een opbouw in de oefeningen en lach je zomaar uit het niets, zonder reden. Als je lacht, stopt het denken en het piekeren, waardoor je je door de lachinspanning kunt ontspannen.

Mensen die uit een lachworkshop komen, ervaren vaak opluchting, bevrijding en meer energie.

Interesse in deze Workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op