Mandala tekenen

De mandala komt van oorsprong uit India. In de religieuze uitingen van het Hindoeïsme en later het Boeddhisme ligt de basis van de mandala. Mandala betekent cirkel of wiel en komt uit het Sanskriet. Mandala’s komen in alle culturen met een eigen identiteit voor.

Mandala tekenen en kleuren heeft een helend ontspannend effect en ruimte voor vrijheid in creatieve vorm. Het tekenen en kleuren binnen het kader van de cirkel laat jezelf een afspiegeling zien van het moment waarop je het maakt en beleeft. Mandala tekenen doe je puur op je gevoel.

Wij kiezen ervoor om de mandala in eenvoud aan te bieden zodat het tekenen samen met anderen in een groep gemakkelijk en voor iedereen te doen is.

We tekenen een cirkel en onze tekening begint vanuit het middelpunt, wat er dan vervolgens ontstaat is met ieders eigen symboliek, een afspiegeling van je innerlijke wereld van dat moment. Soms bieden we het mandala tekenen aan met behulp van een thema. Ook tekenend vanuit een thema, raakt het dat aan wat er in jouw persoonlijkheid leeft of wil gaan bewegen. De beweging op papier past bij het moment waarin je leeft op het moment van de tekening.

Mandala tekenen wordt via de agenda aangeboden of op aanvraag georganiseerd.

Interesse in deze Workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op