Moodboard of Vision maken - 3 uur

Visueel maken van je doelen, je studiekeuze, je verlangens, je dromen, je ‘zijn’. Door middel van het intuïtief op zoek gaan naar plaatjes, teksten enz. zal duidelijker worden wat er in je  onderbewustzijn  speelt, waarmee je een stuk bewustwording creëert op het moodboard.

Door het zien van je doel of richting zal het doel ook eerder concreet kunnen worden. Een Moodboard geeft enorm veel kracht en zelfvertrouwen om dat doel ook daadwerkelijk te bereiken, omdat je het steeds weer kunt bekijken.

Een Moodboard is een tool die helderheid brengt!

Veel mensen weten (nog) niet wat voor impact een Moodboard op je heeft. Een Moodboard zorgt in eerste instantie dat je je dromen, doelen, “zijn”, echte verlangens of je studie keuze voor je ziet liggen. Maar dan gaat het werken. Ook al kijk je er een tijdje niet naar en je pakt hem weer te voorschijn zul je zien dat bijna alles wat je op je Moodboard hebt geplakt waarheid is geworden.

We bieden het maken van moodboards of visionboards aan in workshops in groepen.

Je gaat intuïtief op zoek in tijdschriften naar plaatjes, teksten spreuken enz. die bij jou een goed gevoel geven. Je knipt zoveel mogelijk uit en gaat daarna de plaatjes die je wilt gebruiken op je board eruit zoeken. Je plakt ze op je board en je krijgt zo je doel, je “zijn”, je dromen of je echte verlangens visueel. Nadat je board klaar is, kijken we wat er tevoorschijn gekomen is en wat het voor je betekent. Het laat je zien wie je (aan het worden) bent.

Het geeft jou tools voor meer zelfvertrouwen, inspiratie en is doelgericht.  Door het maken van een Moodboard , bereik je sneller je doel omdat je er telkens naar kunt kijken, waardoor je geïnspireerd blijft en innerlijke kracht krijgt om er voor te gaan.

Moodboards of visionboards maken wordt via de agenda aangeboden of op aanvraag georganiseerd.

Interesse in deze Workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op